Roland Garros: Mindketten borzasztóan játszottunk – Babos

KLEIN RON (Párizs)KLEIN RON (Párizs)
Vágólapra másolva!
2018.06.01. 16:52
null
Babos Tímea csalódott a korai búcsú miatt vegyes párosban (Fotó: MTSZ/Zádor Péter)
Az egyes után vegyes párosban is az első forduló jelentette a végállomást Babos Tímeának, aki női párosban javíthat a párizsi mérlegén.

– A tizennégyes pálya aligha lesz a kedvence, egyesben is itt kapott ki. Bopannával külön-külön és együtt is bizonyították már, hogy jók párosban, most mi történt?
– Sajnálom ezt a mérkőzést, mind a ketten borzasztóan játszottunk. Nem is teljesítettünk még együtt ilyen rosszul soha, az ellenfél pedig jól játszott. Ez ilyen nap volt, előfordul, hogy még párosban sem sikerül semmi.

– Játszik még vegyes párosban a jövőben?
– Wimbledonban biztosan nem, a US Openen esetleg. Egy héttel korábban kezdem a nyári turnét, ha hosszúra sikerülne, akkor New Yorkban sem. Szóval lehet, hogy az idén többet nem játszom, aztán jövőre… Nem tudom. Ez mindig kérdéses, mert a vegyes párosért nem maradnék ott egy Grand Slam-tornán, nyilván a cél női párosban minél tovább jutni, idővel pedig egyesben is, s akkor már nem lesz értelme mindhárom műfajban játszani.

– A Roland Garroson maradt a női páros. Mit vár a második fordulótól?
– Ha a saját játékunkat tudjuk játszani és nincsenek koncentrációs problémák, akkor mi vagyunk az esélyesek, ahogy az egész torna egyik favoritjai is. Mindenki tud teniszezni ezen a szinten, de nyilván az a célunk, hogy megnyerjük a meccset.

ROLAND GARROS, PÁRIZS (39 197 000 euró, salak)
VEGYES PÁROS, 1. FORDULÓ
Csang Suaj, Peers (kínai, ausztrál)–Babos, Bopanna (magyar, indiai, 7.) 6:2, 6:3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik