Andy Roddickot megfuttatták

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2004.04.17. 22:45
Címkék
Két szettben vereséget szenvedett Jelena Kostanictól, vagyis nem sikerült a négy közé jutás Mandula Petrának a charlestoni salakpályás tornán.
Mandula nem jutott a négy közé
Mandula nem jutott a négy közé
Mandula nem jutott a négy közé
Mandula nem jutott a négy közé
Mandula nem jutott a négy közé
Mandula nem jutott a négy közé
Két szettben vereséget szenvedett Jelena Kostanictól, vagyis nem sikerült a négy közé jutás Mandula Petrának a charlestoni salakpályás tornán. A világranglista 53. helyén álló horvát teniszező méltán lehetett büszke az előző fordulóban Jennifer Capriatit búcsúztató, kisebb sérülésekkel bajlódó honfitársunk legyőzésére – annál is inkább, mivel ilyen rangos versenyen korábban még nem sikerült beverekednie magát a négy közé.
"Sokat jelent nekem, hogy bebizonyítottam, ilyen erős riválisok ellen is képes vagyok helytállni" – értékelt elégedetten Kostanic. Más kérdés, hogy nem örvendhetett sokáig, mert az elődöntőben a 14 hónapja trófea nélkül tengődő Venus Williams simán megverte.
A férfiaknál Houstonban is menetel a hazai esélyes, de Andy Roddicknak alighanem nagy szerencséje volt, hogy pihenhetett egy napot, mielőtt a Jürgen Melzer elleni meccs keretében nekiállt a rövid vágtákat gyakorolni. Az osztrák játékos ugyanis nyakra-főre ejtette a labdákat a háló mögé (egy ízben meccslabdát hárított ezzel a módszerrel…), Roddick meg csak loholt, hogy visszakanalazza őket. Igyekezete beszédesen szoros, 7:5, 7:6-os végeredményt hozott, ami azt jelenti, hogy az amerikai immár zsinórban 11 diadalnál jár, idei 36 mérkőzéséből csak ötöt veszített el. A houstoni viadal fináléjába egyébként sorozatban negyedszer juthat be – a megelőző három alkalomból kétszer nyert is. "Most nem ment olyan jól, de szívósan teniszeztem" – nyugtázta elégedetten. ---- E ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik