Ki lesz az eredményesebb?

K. J.K. J.
Vágólapra másolva!
2002.12.12. 20:31
Címkék
Mivel a pénteken kezdődő Raiffeisen GP mestertornáján nem osztanak pontokat, Kisgyörgy Gergely (1120 pont) már megnyerte a körversenyt, a kérdés csupán az: ki lesz a legeredményesebb játékosa a sorozatnak? A PVTC-től a minap a Tordas SE-hez igazoló Kisgyörgy  aki ezúttal még pécsi színekben versenyez , valamint legnagyobb vetélytársa, Bardóczky Kornél (800) egyformán két GP-viadalt nyert meg  az előbbi öt, az utóbbi három állomáson állt rajthoz.
Orange Bowl, Key Biscayne

18 éves lányok. Páros. Nyolcaddöntô: Gajdosová, Hlavacková (cseh, 1. kiemelt)–Groenefeld, Németh Virág (német, magyar) 6:3, 6:4
Orange Bowl, Key Biscayne

18 éves lányok. Páros. Nyolcaddöntô: Gajdosová, Hlavacková (cseh, 1. kiemelt)–Groenefeld, Németh Virág (német, magyar) 6:3, 6:4
A kiemelés nyomán csak a döntőben találkozhatnak. A nyolc induló közül Nagy Zoltán (1090), Jaross Gábor (990) és Tatár Zsolt (750) egy-egy GP-diadallal büszkélkedhet, Kiss Sebő (550), Hultai Gergely (550) és Szathmáry Tibor (480) pedig először triumfálhat. Az egymillió forint összdíjazású torna győztese 350 ezer, a döntős 250 ezer, a 3. helyezett 120 ezer, míg a 4. helyezett 80 ezer forinttal gazdagodik; az 1. forduló párosítása (sorrendben): Tatár–Kiss, Jaross–Nagy, Kisgyörgy–Szathmáry, Hultai–Bardóczky.
Végül egy hír Pete Sampras felől: Paul Annacone, a legendás amerikai teniszező edzője azon fáradozik, hogy rábírja "tanítványát”, folytassa a pályafutását. "Intenzíven edz, úgyhogy bármikor formába hozhatja magát, a kérdés csupán az: a tenisz érdekében lemond-e sok-sok másról. Jelen állás szerint ötven százalék esélyt adok arra, hogy jövőre is nekivág” – mondta Annacone. Az immár családapa Sampras a szeptemberi US Open-diadala óta nem lépett pályára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik