A libanoni síző tangára vetkőzött, hazájában kiverte a biztosítékot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.12. 09:47
null
Jackie Chamounról olyan felvételek kerültek elő, amelyeknek nem szabadott volna - videó lent! (Fotó:NBC Olympics)<br />
Jackie Chamoun, Libanon kétfős olimpiai küldöttségének egyetlen női versenyzője kisebb össztűz alá került hazájában. A síző három évvel ezelőtt téli olimpikonok szexi hangulatú naptárfotózásán vett részt, amelynek kulisszák mögötti videofelvétele csak most, a szocsi játékok idején került elő, és hamar el is terjedt a legnépszerűbb közösségi és videomegosztó oldalakon. Libanonban ennek finoman szólva sem örültek.

Libanon sportminisztere, Faiszal Karami az ország olimpiai bizottságát intézkedésre szólította fel, annak reményében, hogy sikerül megvédeni a konzervatív nemzet megsértett jó hírét. A Libanoni Olimpiai Bizottság egy hivatalos közleményt is kiadott az ügyben, de nem áll szándékukban diszkvalifikálni Jackie Chamount, aki karrierje második olimpiáján indul, és a jövő héten áll rajthoz szlalomban.

A 22 éves lány 2011-ben vett részt azon a naptárfotózáson, amelyet az olimpia egyik legmenőbb arca, a mexikói Hubertus von Hohenlohe kezdeményezett és fotózott is. A jeges környezetben készített fülledt fotókon több olimpikon is feltűnik, köztük az amerikai síző, Julia Mancuso.

Chamoun a naptárban megjelent (fent) képen ruhában van, de a most nyilvánosságra került werkfilmben több alkalommal fedetlen mellekkel, csaknem meztelenül is feltűnik. Ez verte ki a biztosítékot.

Chamoun a videó elterjedését követően Facebook-oldalán kért bocsánatot a történtek miatt. Állítása szerint a kulisszák mögötti felvételeknek sosem szabadott volna nyilvánosságra kerülniük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik