Irina Sejk csúnyának érezte magát C. Ronaldo mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.09. 16:36
null
Irina és Cristiano, még a boldog években (Fotó: Reuters)
Cristiano Ronaldo korábbi barátnője, az orosz születésű modell, Irina Sejk egy interjúban célzott arra, hogy csúnyának és bizonytalannak érezte magát a Real Madrid sztárja mellett, aki nem a megfelelő férfi volt számára.

 

Irina Sejk és Cristiano Ronaldo 2015 januárjában vetett véget öt éve tartó párkapcsolatuknak, óriási sajtófigyelem mellett. A találgatások azóta is tartanak, miért szakíthatott a sztárpár, ez végül nem derült ki.

Irina most a spanyol Hola magazinnak nyilatkozott, szavait CR-nek címzett rejtett üzenetként interpretálta a helyi sajtó.

„Számomra az ideális férfi hűséges és őszinte, egy úriember, aki tudja, hogy kell bánni egy nővel. Azok a férfiak, akik boldogtalanná tesznek egy nőt, igazából még fiúk. Egyszer már elhittem, hogy megtaláltam a tökéletes férfit, de tévedtem, máshogy alakultak a dolgok.”

„Ha egy nő nem a megfelelő férfi mellett van, csúnyának érzi magát. Én csúnyának és bizonytalannak éreztem magam” – utalhatott az elmúlt időszakra a modell, aki az ideális kapcsolatra is kitért.

„A kapcsolatok kemények, akárcsak az élet. Tudnod kell, hogy milyen férfit akarsz magad mellé. Fontos, hogy milyen értékeket képvisel és milyen céljai vannak az életben. Ha közös céljaitok vannak, akkor egymás mellett maradtok. Ha nem, nos, úgy rettentő nehéz lesz” – fejtette ki gondolatait Irina Sejk.

„Ha nem egységesen gondolkodtok, ha másképp vélekedtek egy párkapcsolat fogalmáról, akkor könnyen szenvedés lehet a vége” – tett pontot a párkapcsolati bölcsességek végére Cristiano Ronaldo exbarátnője.

Irina Sejk elveszítette önbizalmát, csúnyának érezte magát (Fotó: nydailynews.com)
Irina Sejk elveszítette önbizalmát, csúnyának érezte magát (Fotó: nydailynews.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik