A Roma támadója egy szerb modellel barátkozik - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.09. 21:00
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Sztanija_Dobrojevics ')">Sztanija Dobrojevics, Adem Ljajics régi-új barátja (Fotók: listal.com)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! </a>
Adem Ljajics, az AS Roma szerb középpályása nem szeretné elkötelezni magát, és hatalmas szerencséjére talált is egy lányt, aki vevő egy lazább kapcsolatra.

A bolarosa.com beszámolója szerint a szerb középpályás, és Sztanija Dobrojevics csak barátok, sosem gondoltak arra, hogy hivatalosan is összejöjjenek, a szerelmet pedig inkább szóba se hozzuk.

Ez persze nem gátolja meg a fiatalokat abban, hogy néha szórakozásból összebújjanak. Az olasz és spanyol lapok szerint az az utóbbi hónapokban az átlagosnál jóval többször tűnt fel a szerb hölgy Ljajics ajtaja előtt sötétedés után, ráadásul a fiatalok nem is titkolják, jól érzik magukat egymás társaságában a hűvös nyári estéken.

Mondanunk sem kell, Sztanija persze modellként keresi a kenyerét, és már az FHM, CKM, Maxim és a Playboy címlapján is feltűnt. Ilyen egy jó barát...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik