Szexüzeneteket és esküvői holmikat tett közzé a rögbisztár dühös felesége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 17:04
null
Andy és Natasha itt még boldogok voltak (Forrás: Daily Mail)
Andy Powell rögbisztár felesége bosszút forralt. Kipakolta a Twitterre az egymásnak küldött sikamlós szövegeket, valamint az eBayen bocsátotta áruba a jegygyűrűjét és az esküvői ruháját.

A korábbi walesi válogatott rögbis, Andy Powell házassága alig kilenc hónap után zátonyra futott. A rosszfiú szerint egyedül a felesége, a 25 éves Natasha Gascoine tud vele bánni. Powell azt remélte, hogy vissza tudja édesgetni az asszonyt, de tévedett. Súlyosan tévedett...

Merthogy a nő máshogy gondolta, csalónak és hazugnak nevezte a sportolót, majd alázó üzeneteket tett közzé az SMS-eik közül a Twitteren.

Ezután feltette 10 ezer fontért a jegygyűrűjét az eBayre, valamint az esküvői ruháját 500 fontért.

„Ezeknek a tárgyaknak az érzelmi értéke már nem sokat számít nekem...Tudom, hogy boldog lenne, ha megemlíteném a nevét is, mert önimádó. Ezért is írtam ki” – fűzte hozzá üzenet gyanánt.

A nő a középső ujjával üzent (forrás: Daily Mail)
A nő a középső ujjával üzent (forrás: Daily Mail)

2013 májusában házasodtak össze, de januárban már szakítottak is, Natasha pedig pakolt. A nő úgy gondolta, hogy a férfi érzelmileg csak átverte őt. Másnak mutatta magát, mint amilyen a valóságban. Így vélekedett férjéről, az „Agyhalott" becenevű Powellről:

„Nem hiszem, hogy Andy tudja, valójában kicsoda is. Felépített egy jellemet, amivel mindenkit átver, aki csak ismeri.”

„Fehér zakó, fehér nadrág, fehér ing. Ezeket viselte az esküvőn. Eladó. A nagyon híres Tony Q'aja-tervezőktől. Fogalmam sincs, mi a pontos mérete az öltönynek. Általában XL-es vagy XXL-es cuccokat hord. Még jó, hogy a fejméretét nem kell leírnom, mert nem hiszem, hogy van még valaki ezen a bolygón, akinek akkora feje lenne, mint neki. Az eladott cuccokból befolyt pénzt két jótékonysági szervezetnek fogom adni.”

Ott van kint az interneten az esküvői cucc... (forrás: Daily Mail)
Ott van kint az interneten az esküvői cucc... (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik