„Ez az utolsó meccsem” - az öltözőben mondott beszédet a haldokló drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 13:46
null
Saunders belépője mindenkit meglepett (Fotó: dailymail.co.uk)
Egészen elképesztő dolog történt Angliában a hétvégén. A Bristol City öltözőjében feltűnt egy drukker, aki közölte, már csak napjai vannak hátra.

Mark Saunders imádja a Bristol Cityt. Az angol harmadosztályban szereplő együttest már kissrácként megszerette a most 54 esztendős, tüdőrákban szenvedő úriember.

Marknak nincsenek illúziói, pontosan tudja, hogy a betegsége halálos, és hogy már csak napjai vannak hátra. Elmondása szerint csodás élete volt, és nem bánt meg semmit, egy tétel azonban még szerepelt a bakancslistáján, bejutni a Bristol öltözőjébe.

Amint a klub vezetősége hallott a csapatot tiszta szívből imádó drukkerről, felvették vele a kapcsolatot, majd egy gyors egyeztetés után behívták a játékosokhoz a szombati bajnoki előtt.

Mark nem illetődött meg a találkozástól, még be sem ért az öltözőbe, már „félrelökte” a menedzsert, majd tartott egy elképesztő és váratlan beszédet.

A játékosok is meghatódtak a beszédtől (Fotó: dailymail.co.uk)
A játékosok is meghatódtak a beszédtől (Fotó: dailymail.co.uk)

„Harminc éve itt vagyok mindegyik meccsen, sokszor láttam már szenvedni a csapatot, de ti egyszerűen nem tudtok küzdeni. Nem is tudjátok, milyen szerencsések vagytok, gondoljatok a szüleitekre, akik mindent feláldoztak, csak hogy ti profi futballisták lehessetek. Láttam a parkolóban az autóitokat, tudom, mennyit kerestek, ha ezek után sem értitek, milyen jó helyzetben is vagytok, akkor nem tudlak titeket megérteni. Most azonnal fussatok ki a pályára, és könyörgöm, nyerjétek meg nekem az utolsó meccsemet" – mondta a találkozó előtti pillanatokban Saunders.

A Bristol City ezt követően 2–1-re legyőzte a Gillinghamet, és ezzel a sikerrel elhagyta a kiesőzónát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik