A Chelsea brazilja mindenkit meglepett, hazasétált a stadionból

Vágólapra másolva!
2014.03.03. 16:58
null
Oscar meglepte csapattársait is, a séta mellett döntött (Fotó: Action Images)
Sokan nem tudják kezelni a „sztárságot”. Nem egyszer láthattunk már olyat, hogy egy Premier League-be igazoló fiatal külföldi játékost megszédít a pénz és a rengeteg drukker, és igazi celebként kezd el viselkedni. Egy biztos, a Chelsea fiatal brazilja, Oscar továbbra is a földön jár. Még a derbik után is...

Szombaton a PL 28. fordulójában a Chelsea idegenben legyőzte a Fulhamet 3–1-re. A városi rivális elleni meccs után a „kékek" még pihentek egyet, átöltöztek, lezuhanyoztak, majd elindultak a csapatbuszhoz, amely hazaszállította volna őket.

Volt azonban egy játékos, nevezetesen Oscar, aki közölte: úgyis itt lakik a közelben, és nem akarja lopni kedvenc klubja benzinpénzét sem, így inkább hazasétál.

A klub vezetői és az edzők először azt hitték, hogy viccel a még mindig csak 22 esztendős támadó, ő azonban nagyon is komolyan gondolta, amit mondott, így vállára vette a hátizsákját, és hazaballagott, míg a társai a meleg buszon ejtőztek.

Úgy látszik, a Craven Cottage sétára készteti a futballistákat.

Taarabt a buszmegállóban érdeklődött, hogy áll csapata (Fotó: dailymail.co.uk)
Taarabt a buszmegállóban érdeklődött, hogy áll csapata (Fotó: dailymail.co.uk)

Nem is olyan rég a QPR játékosa, Adel Taarabt – aki egyébként jelenleg az AC Milanban szerepel kölcsönben – szintén gyalog hagyta el a stadiont, igaz ő egészen más okokból.

A marokkói középpályás akkor a félidőben összeveszett a menedzserrel, majd kiviharzott a létesítményből és a közeli buszmegállóban kérdezgette a drukkereket, hogy hogy állnak kedvencei.

Oscar legalább megvárta, amíg lefújják a meccset...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik