Az ukrán elnök szerint John Terry okolható a lincshangulatért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 12:53
null
Terry mentése miatt tüntetnek az emberek Janukovics szerint (Fotó: Action Images)
Viktor Janukovics, Ukrajna elnöke legutóbbi beszédében elmondta, szerinte John Terry, az angol válogatott és a Chelsea hátvédje is okolható az országban kialakult forrongó politikai hangulatért.

Ukrajnában polgárháborús hangulat uralkodik már jó ideje, az emberek az utcán éjszakáznak, követelve az elnök távozását, remélve, hogy hazájuk így ismét közeledhet az Európai Unióhoz.

Viktor Janukovics, Ukrajna elnöke szerint a helyzet nem ilyen egyszerű, ráadásul nem csak ő a hibás, John Terry is sokat „segített” a jelenlegi helyzet kialakulásában.

Az ukrán elnök legutóbbi hetvenperces monológjában elmondta, szerinte a 2012-es Európa-bajnokságon Marko Devics szabályos gólja után felszabadító Chelsea-védő is okolható a mostani lincshangulatért, hiszen az emberek akkor teljesen kifordultak magukból, az eddig elnyomott dühüket pedig most az elnökön vezetik le.

A kijelentést nem kommentálnánk, de az biztos, hogy az utóbbi napokban sem javult sokat a helyzet Ukrajnában, így az sem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben a gólt meg nem adó Kassai Viktor, vagy az esetnél alapvonali játékvezetőként tevékenykedő Vad II István neve is előkerül Janukovics listájáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik