Karácsonyi parti az Arsenalnál Bendtner tálalásában – kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.19. 16:26
Hagyományos dolog a futballcsapatoknál, hogy karácsonyi vacsorával búcsúztatják az évet. Ez még akkor is így van, ha Angliában nem áll meg az élet a karácsonyi időszakban sem.

Nicklas Bendtner, az Arsenal dán játékosa képet és videót tett ki az Instagramra az eseményről. A képen Laurent Koscielny és Olivier Giroud látható, Bendtner pedig lakonikus rövidségű kommentárt fűzött hozzá: „karácsonyi vacsora a klubban".

A videóhoz már valamivel hosszabb kommentár járt, hiszen mindig népszerű, amikor a futballisták karácsonyi dalt énekelnek. Itt éppen a „Jingle bells" című örökzöldet fújták a srácok. A videó középpontjában Mesut Özil és Mathieu Flamini látható, bár Özil nem hallható, hiszen csak szemmel követi az eseményeket.

Özilről tudjuk, hogy nem valami nagy énekes. Amikor ugyanis új játékos érkezik a klubhoz, énekelnie kell a többieknek. A török származású német válogatott egy török népdalt adott elő a társaknak. Erre is utal Bendtner megjegyzése a videóhoz: „Hagyomány, hogy az új játékosok és a felkerülő ifik énekelnek! Hahahahahaha."

Na jó, de Flamini nem is új játékos...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik