Teniszütőt fogtak Andy Murrayre – őrizetbe vették őket

Vágólapra másolva!
2013.11.09. 15:44
null
Andy Murrayt júliusban is támadták meg autogramvadászok (Forrás: Daily Mail)
Fura dolog történt szerda este a sérüléséből felépülni vágyó Andy Murray skót teniszezővel. A rendőrség őrizetbe vett négy embert, mert azt gyanították, hogy fegyvert fogtak Murrayre.

Londonban autózott Murray és menedzsere. Egyszer csak két ember ugrott ki egy másik autóból, bekopogtak a teniszező járművének ablakán, és alá akartak íratni vele egy teniszütőt. A wimbledoni bajnok azonban továbbhajtott.

A járókelők közül azonban valaki azt hitte, hogy az egyik férfi fegyvert nyomott az autó ablakára, ezért kihívta a rendőrséget.

A négy letartóztatott közül az egyik Ifran Ahmed volt, akinek az a szenvedélye, hogy a régi és a mai sportsztárok autogramját gyűjti. Tele van az internet a „hódításaival". Az egyik barátja szerint az Iffy becenévre hallgató Ahmed nagy autogramvadász.

Ifran nagy skalpjainak egyike, az „igazi” Ronaldo (forrás: Daily Mail)
Ifran nagy skalpjainak egyike, az „igazi” Ronaldo (forrás: Daily Mail)

„Iffy nagyon rámenős, de egészen biztosan nem bűnöző. Ő és három barátja azért ment Londonba, hogy egy teniszütőn megszerezze Andy Murray aláírását.”

Iffy akkor is tűzközelben volt (forrás: Daily Mail)
Iffy akkor is tűzközelben volt (forrás: Daily Mail)

„Egyikük, de nem Ifran, odaszaladt Andy autójához, hogy megszerezze az aláírását. Szerintem valaki ezt látta meg a járókelők közül, és fegyvernek hitte az ütőt. Sajnos kihívta a rendőrséget. Megállították az autójukat, majd bevitték őket az őrszobára."

A Scotland Yard szóvivője szerint négy gyanús férfit tartóztattak le, mert azt gyanították, hogy fegyver van náluk. Ezért őrizetbe vették mindahányat. Később azonban elengedték őket, mert semmilyen fegyvert nem találtak. Ennek ellenére január végéig még vizsgálódnak az ügyben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik