Hollywoodi producerrel randizgat a Galaxy nyíltan meleg szélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.15. 14:52
Jól megy az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyt erősítő Robbie Rogers sorsa, mióta januárban nyíltan felvállalta homoszexualitását. A szélső jelenleg épp egy neves amerikai producerrel, az Arrow (magyarul Zöld Íjász) készítőjével randizgat.

„Az elmúlt huszonöt évben félelemben éltem, mert féltem bevallani, ki is vagyok igazából. A félelem az elutasítástól és az elítéléstől visszatartott abban, hogy megvalósítsam álmaimat. Féltem, hogy szeretteim eltávolodnának tőlem, ha kiderül ez a dolog” – vallotta blogján a futballista még januárban. vallotta blogján a futballista még januárban.

A pályafutása alatt a Heerenveenben, a Columbus Crewban, a Leedsben és a Stevenage-ben is futballozó szélső a tmz.com szerint már három hónapja Greg Berlantival randizgat, aki többek között az Arrow, az Everwood, a No Ordinary Family című sorozat, valamint a Green Lantern című film producere és forgatókönyvírója is volt.

Visszatérve egy kicsit Berlantira, a hollywoodi nagyágyúnak nem kell aggódnia kapcsolatuk fogadtatása miatt, hiszen vélhetően még a legelvetemültebb homofóbok körében is nagyobb sikert fog aratni ez a hír, mint a Zöld Lámpás film Ryan Reynoldsszal a főszerepben a képregény-rajongóknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik