Levetkőzött! Betartotta ígéretét a francia vb-álmokat temető időjós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 09:22
null
Doria Tillier állta a szavát: a francia válogatott győzelmére ledobta ruháit (Fotó: lematin.ch)
Állta a szavát a francia televíziós műsorvezetőnő, Doria Tillier, aki megfogadta, ha a francia labdarúgó-válogatott kétgólos hátránya ellenére kiharcolja a vb-részvételt Ukrajna ellen, szerda este meztelenül fog feltűnni az időjárás-jelentésben.

Kisebbfajta szexuális forradalmat okozott Franciaországban Didier Deschamps válogatottjának Ukrajna elleni, a sírból visszahozott világbajnoki pótselejtezős továbbjutása.

Ribéryék 3–0-s (összesítésben 3–2-es) sikerét követően összeomlott egy pornóoldal, amely ingyen szolgáltatást ígért látogatóinak a Kijevben összeszedett hátrány ledolgozása esetére. A lefújást követően annyian rohamozták meg a honlapot, hogy alig egy perc alatt összeomlott.

És persze itt van a bevállalós Doria Tillier ígérete. A csinos műsorvezetőnek remélhetőleg az időjóslásban szerencsésebb megérzései vannak, mint a futball terén, hiszen rendesen alulbecsülte a francia fordítás esélyeit. Nem maradt más választása, szerda este ruha nélkül kellett feltűnnie a a francia tv-történelem vélhetően legnagyobb érdeklődéssel várt időjárás-jelentésében. Persze a nézettségnek garantáltan nem tett rosszat a fogadalom...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik