Mit tegyünk, ha otthon maradt a mezünk, a hazaiak pedig nem adnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.22. 15:21
null
A sufnituning első állomása, ragasztószalagból számok (forrás: yahoo.com)
A kolumbiai első osztályban az Independiente Santa Fé csapata szépen rendben eljutott a Boyaca Chico elleni meccsre, de az idegenbeli szerelés valahogy otthon maradt...

A Santa Fének egy piros szerelése volt ugyan, de a Boyaca nem volt hajlandó belemenni, hogy abban játsszanak. Így hát a vendégek a szürke edzőszerelésüket vették fel, a számot pedig leukoplasttal ragasztották fel a hátára. Sajnos a ragasztó a félidő vége előtt elkezdett engedni, és a számok szépen, egymás után leugrottak a mezekről.

Így persze nem lehetett játszani, ezért az egyik alkalmazottat elküldték a közeli utcába, hogy vegyen a sportboltban egy garnitúrát a klub szereléséből. 1400 forintos darabáron meg is kapták, majd a szünetben piros filctollal számokat is varázsoltak a hátára.

Végül a vendégek nemes bosszút vettek az udvariatlan házigazdákon, mert 2–0-ra nyertek.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk, hiszen a Chico nem akart segíteni nekünk, sőt előnyt próbált fabrikálni a gondunkból" – nyilatkozta Pablo García, a Santa Fé szóvivője.

Az előző szezonban az angol másodosztályban a Millwall keveredett hasonló zűrbe, de az ellenfele, a Sheffield Wednesday természetesen kisegítette őket a saját garnitúrából.

Sufnituning 2: filctollal a számot a mez hátára (forrás: yahoo.com)
Sufnituning 2: filctollal a számot a mez hátára (forrás: yahoo.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik