Az orvos szenvedett csonttörést a német válogatott vb-selejtezőjén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.08. 17:19
null
Szerepcsere: Klose fájdalmas arccal siet a lesérült doki segítségére az osztrákok elleni meccs közben (Fotó: Action Imasges)
Bár még pár óra hátra van a vasárnapból, a hét lúzere címet nyugodt szívvel átnyújthatjuk a német labdarúgó-válogatott csapatorvosának, aki az osztrákok elleni 3–0-ra megnyert pénteki vb-selejtező közben két sérülést is összeszedett, mikor egy földön fekvő játékost indult ellátni.

 

 

Klaus Eder, aki immáron 25 éve lát el csapatorvosi feladatokat a Nationelfnél, a bal lábában izomszakadást szenvedett miközben az éppen orvosi segítségre szoruló Marcel Schemlzerhez sietett, ennek következtében elesett, landoláskor ráadásul az egyik ujja is eltörött.

„Eljött az ideje, hogy magamon alkalmazzam azt a kezelést, amit általában játékosok kapnak tőlem. A gyógyuláshoz türelemre van szükség, nem szabad siettetni, még az én esetemben sem” – nyilatkozta a doki a Német Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalának.

Mint kiderült, a duplán lesérült Edert a Özilék támogatták le a pályáról. „A játékosok profin reagálták le az esetet, Philipp Lahm hozta a jeget, Mesut Özil és Mirolslav Klose pedig segített lesántikálni a gyepről” – mesélt a peches szerepcseréről az ujját tört 60 esztendős szakorvos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik