Öcsém, dobjad Wozniackit, és keress egy rendes feleséget!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 18:12
null
Wozniacki és McIlroy (forrás: Metro)
Rory McIllroy a világranglista 3. helyén szerénykedik a golfozók között, de idén nem megy neki valami jól a játék, ráadásul január óta nem is nyert tornát.

Vannak, akik úgy vélik, ennek egyetlen oka van. Ha zűr van, keresd a nőt. Mint arról már többször is beszámoltunk, a fiatal golfozó nemrégiben összejött Caroline Wozniacki teniszezővel, akivel saját állítása szerint remekül érzi magát.

Más a véleménye erről az egészről Gary Playernek, a legendás dél-afrikai golfozónak. A 77 éves legenda szerint jobb lenne, ha dobná az egykori világelső teniszezőt, és valami rendes lányt keresne magának, ha a legjobbak közé akar kerülni.

„Legyen már esze, és találjon egy rendes feleséget. Ha megtalálja, ha sokat edz és elszánt lesz, akkor ő lehet a legjobb."

„Fiatalemberként, ha szerelmes az ember, akkor természetes, hogy a golf egy időre háttérbe szorul. A szerelem még mindig a legjobb dolog, ami történhet velünk az életben. De egy ilyen tehetséges játékosnak, mint Rory, olyan nőre lenne szüksége, mint akibe én lettem szerelmes, akivel már 56 éve házasok vagyunk, és mindig támogatott engem és rengeteg áldozatot hozott értem."

„Az utóbbi időben gondjai támadtak Rorynak, de mindenkinek vannak gondjai. Nem álomvilágban élünk, mindenkinek van valami baja. Meg fogja oldani. Csodás szülei vannak, hatalmas tehetség. Újra a régi lesz."

Nekünk azonban valami azt súgja, hogy McIlroy nem Player vágyai alapján fog párt választani magának...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik