Kikészült a lába, de 42 napig gyalogolt a Bayernért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 09:59
null
Vahid Cehaja Horvátországban még jó erőben volt (Forrás: bh-index.com)
Még 2010-ben egy elvetemült Bayern München-szurkoló, Vahid Cehaja azzal az ötlettel állt elő barátainak – miközben szomorúan nézte, hogy az Internazionale megnyeri a Bajnokok Ligáját –, hogy ha a Bayern ötödször is megnyeri a BL-t, akkor elgyalogol Münchenbe. Öt országon át az öt cím emlékére. Bosznián, Horvátországon, Szlovénián, Ausztrián át Németországba.

Amikor idén végre sikerült behúzni az ötödik címet, Cehaja fogta magát, és felkerekedett otthonából, Bugojnóból, és elindult München felé. Nem ült autóba, nem rakták fel buszra, sőt az expresszvonat is kimaradt, a lába éppen kéznél volt. A 45 éves férfi június 10-én indult el otthonról. Mindössze egy Bayern-mezben, nadrágban és baseball-sapkában, két pár cipővel és egy piperetáskával. A „gyalogtúra” végén, július 22-én érkezett meg az Allianz Arena elé, és még éppen becsúszott a Barcelona elleni barátságos meccsre.

A 42 napos gyaloglás után Cehaja lába eléggé megviselt lett, ahogy az a képen is látszik. Ezért Münchenben orvosok vették kezelésbe, de előnye is volt a túrának, mégpedig az, hogy majdnem 13 kilót lefogyott. Most biztosan azt gondolják, hogy visszafelé már nem gyalog ment...

És igazuk van. Buszra szállt.

Útközben aztán tropára ment a lába... (forrás: bh-index.com)
Útközben aztán tropára ment a lába... (forrás: bh-index.com)
De így is megérkezett az Allianz Arenához... (forrás: bh-index.com)
De így is megérkezett az Allianz Arenához... (forrás: bh-index.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik