José Mourinho visszatérése Beastie Boys-stílusban - videó, gif

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 11:04
Nem szeretjük a nagy szavakat, de ez minden idők legjobb troll videója. A Special One jön és bedurvul a Party! Lekapja Cavanit, kirúgja Torrest, és jön a félmeztelen Lewandowski is.
Nézni:

José Mourinho visszatérése a Chelsea-hez majdnem annyi muníciót ad a médiának, mint Neymar barcelonai szerződése. A Real Madridtól nem éppen megdicsőülten távozó, szeretetre éhes portugál visszatér londoni sikerei helyszínére, és körülötte kő kövön nem marad!

Hallgatni:

A történéseket összefoglaló montázsnak nem is lehetne jobb sztorija, mint a Beastie Boys legendás party himnusza, az 1986-os (You Gotta) Fight For Your Right (To Party)! Mourinho és haverok (élükön John Terryvel) jönnek, mindent megisznak, José lekapja Edinson Cavanit és még a félmeztelen Robert Lewandowski is feltűnik a színen, miközben Fernando Torrest és Rafa Benítezt csúnyán kipenderítik a buliból, Arsene Wengerre pedig rágyújtja Roman Abramovics a gazdasági fair playről szóló dokumentumot. Sajnálatos, hogy zene nincs a gif alatt, de ezt mi egy videóval pótoljuk (az egyiket nézni és a másikat hallgatni az igazi party...).

És még egy ajándék gifet is adunk, ami érzékletesen mutatja meg a londoni klubnál az elmúlt években lezajlott edőkeringőt.

Edzők jöttek, edzők mentek...
Edzők jöttek, edzők mentek...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik