A Napoli legdúsabb keblű rajongója is megkapta kis szobrocskáját - galéria, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.04. 09:27
null
Marika Fruscio saját, illetve Paolo Cannavaro szobrocskájával – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Marika_Fruscio_szobrot_kapott_a_Napolitol')">GALÉRIA</a> (Fotók: Olycom)
A Napoli szurkolói a jövőben nem csak Edinson Cavani és Rafa Benítez, hanem Marika Fruscio szobrát is megvehetik.

Az ismertségét és relatív népszerűségért elsősorban (kizárólag?) nehezen befogadható méretű kebleinek köszönhető Marika Fruscio tett egy lépést a halhatatlanság irányában. Legalábbis Campaniában, azon belül is Nápolyban egészen biztosan.

A dél-olasz kebelcsoda ugyanis elkötelezett szurkolója a Napoli futballcsapatának, még a karjára is rá van tetoválva, hogy „Egy város, egy szív, egyetlen vallás... SSC Napoli." A klub is elismeri rajongását: az ajándékboltban a jövőben Edinson Cavani, Marek Hamsík és a többi játékos, illetve az új tréner, Rafa Benítez szobrocskája mellett már Marika Fruscio-szobrocskát is vehet, akinek arra támad kedve.

(Forrás: youtube.com/Pupia Campania)

Marikát két (összesen négy) labdával, és valamilyen rejtélyes okból térdelő testhelyzetben örökítette meg a művész. De biztos, hogy ezzel együtt is óriási lesz a sikere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik