Rendőrségi üggyel végződött Cristiano Ronaldo és Irina vacsorája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 16:44
null
Egy a környéken bóklászó szemtanú felvétele az igazoltatásról (Forrás: elperiodico.com)
A romantikus este záróakkordjaként rendőrök igazoltatták a portugál sztárt, aki ezen teljesen kiakadt. És még egy Atlético-drukker is beszólt neki.

Mint arról beszámoltunk: szombaton este Cristiano Ronaldo és barátnője, Irina Sejk egy japán étteremben vacsorázott, majd másnap a futballista egy mosolygós fotóval és egy szigorú hangvételű közleménnyel tájékoztatta a dolgok állásáról a bulvármédia által félrevezetett közvéleményt.

Azt viszont – érthető módon – már nem írta ki a Facebookra a Real Madrid sztárja, hogy az étteremből hazafelé tartva, éjjel fél 1 körül a madridi Cuzco téren megállították a rendőrök. A Cadena Cope hírügynökség beszámolója szerint a portugál előbb meg sem akart állni, csak, amikor elhaladva a rendőrök mellett, azok lefényképezték hátulról az autót, akkor lépett a fékre.

Az igazoltatás dühös ezt követően szóváltássá fajult. Ronaldo felháborodottan azt kérdezte, hogy „Nem tudja maga, hogy ki vagyok, nem ismer meg?" mire az igazoltatást végző közeg még nyomatékosabban szólította föl iratai átadására. Ami viszont nehézségekbe ütközött, lévén Ronaldónál semmilyen irat nem volt. A rendőrök ezt követően arra kérték, nyissa ki a csomagtartót, amin a portugál még jobban felhúzta magát, és a spanyol lapok beszámolói szerint Irina békítő fellépése csitította csak az indulatokat.

Pláne azok után, hogy egy, az igazoltatást végignéző Atlético Madrid-drukker úgy érezte, itt az alkalom, hogy megkezdje a hangolást a május 17-i Real Madrid elleni kupadöntőre.

A „Te köcsög, majd a kupadöntőben elintézünk!" – mondat éppen elég volt arra, hogy a rendőrök lefogják a felhevült kiabálót, és elintézzék neki, hogy az éjszakát az egyik kerületi őrszoba fogdájában töltse. Miközben Ronaldo és Irina a rendőrökkel megbékélve, rendben elhagyta a terepet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik