MU-sztárok Tapsi Hapsi-s pizsamában repültek Katarba

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 11:46
null
Igen, a képen két felnőtt látható Tapsi Hapsis pizsamában (Fotó: Instagram)
Bréking! Vasárnap este a Manchester United több labdarúgóját is látták Tapsi Hapsi-s pizsamában egy Katarba tartó repülőgép fedélzetén. Az okok egyelőre tisztázatlanok. Talán így akarta megbüntetni Sir Alex Ferguson játékosait, amiért az utolsó pillanatokban két pontot is otthagytak a White Heart Lane-en?

Az első képen Premier League góllövőlistáját vezető Robin van Persie és a Man. Unitedhez szintén a nyáron érkezett honfitársa, Alexander Buttner pózol, a feltöltést utóbbi követte el az Instagramon, a kép alá ezt írta: „Repülünk Katarba!". És valóban, a holland duó nem tévedt el: az MU futballistái vasárnap a napfényes közel-keleti emírség felé vették az irányt, hogy a következő négy napban ne csak hólapátolással készüljenek a következő bajnoki megmérettetésre.

Anderson és Evra: divatot teremtenek? (Fotó: twitter.com/CheGiaevara)
Anderson és Evra: divatot teremtenek? (Fotó: twitter.com/CheGiaevara)

A két repülő hollandin kívül Patrice Evra, Anderson és Nick Powell is a kosarazó nyúllal díszített pizsamában pihengetett a gépen, de ők inkább élvezték az elsőre fura helyzetet, mint a (valamivel feljebb) kissé megilletődött Van Persie. Lehet, hogy az őszülő csodacsatár azt kívánta, bárcsak maradt volna az Arsenalnál? Na jó, azért azt mégsem.

Scholes és Giggs a visszafogottabb stílus hívei(Fotó: Instagram)
Scholes és Giggs a visszafogottabb stílus hívei(Fotó: Instagram)

A jelek szerint United főnökei nem az egész keret éjjeli „stylingolását“ bízták Tapsi Hapsira: a két veterán, Paul Scholes és Ryan Giggs jóval visszafogottabb öltözetben tartózkodott a fedélzetén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik