Drogba bajnoki gyűrűt ajándékozott a Chelsea Bl-győzteseinek

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 17:46
Didier Drogba könnyes nyári búcsúja után sem feledkezett meg egykori csapattársairól: az ősztől Kínában futballozó elefántcsontparti csatár közel 300 millió forint értékben készíttetett bajnoki emlékgyűrűket a májusban Bajnokok Ligáját nyerő Chelsea játékosainak.

Drogba, aki a Bayern Müncheni elleni BL-fináléban maga értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest, szerda este a londoni Wyndham Hotelben, egy ünnepi vacsora keretében találkozott a májusi hősökkel. Enyhén keserű szájízt adott az estének, hogy a Chelsea egy nappal korábban búcsúzott az idei Bajnokok Ligája-sorozattól. A nemrég történelmet író keret tagjai közül Juan Mata, Petr Cech és Fernando Torres nem tudott jelen lenni az eseményen.

Balról jobbra a boldog tulajdonosok: Ferreira, Sturridge, Bertrand, Drogba, Terry, David Luiz, Cole és Ivanovics (Fotó: Daily Mail)
Balról jobbra a boldog tulajdonosok: Ferreira, Sturridge, Bertrand, Drogba, Terry, David Luiz, Cole és Ivanovics (Fotó: Daily Mail)

Drogba a gyűrűkre (amelyek kísértetiesen emlékeztetnek az NBA és az NFL bajnokai által hordottakra) közel 800 ezer fontot költött; a Sanghaj Senhuánál – jelenlegi csapatánál – kevesebb mint négy hét alatt keresi meg ezt az összeget.

Ahogy Ashley Cole Twitteren közzétett fotóiból is kiválóan látszik, a gyémánt- és zafírberakásos ékszerek mindegyike személyre szabottan lett elkészítve. Tetején a BL emblémája, egyik oldalán a finálé eredménye, a másikon pedig a játékos neve, mezszáma és arcképe látható.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik