Durant: Nem perelhetnek azért, amit nem is tettem!

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 14:40
null
Durant a bíróságon aligha fog majd padlót (Fotó: Action Images)
Kevin Durant a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb tehetsége. A 2010-ben az Egyesült Államokkal világbajnokságot (ennek speciel a legjobb játékosává is megválasztották), idén Londonban olimpiát nyerő klasszis 2008-ban az év újonca volt, 2010 óta sorozatban háromszor lett az alapszakasz pontkirálya, ugyanannyi alkalommal választották be az All-Star-gálára, és mindemellett együttesét, az Oklahoma Cityt bajnoki nagydöntőig vezette.


Vitathatatlanul napjaink egyik legjobb játékosának most azonban nem a parketten, hanem a bíróságon kell megküzdenie az akadályokkal.

Történt ugyanis, hogy a valamivel kevésbé ismert gitáros/színész Mark Durante beperelte őt, mondván, a kosaras klasszis „lenyúlta” az ő általa már sokkal régebb óta megalkotott, levédetett „Durantula” becenevet.

A kosaras azonban elmondása szerint soha nem nevezte így magát, csak a média és a szurkolói aggatták rá, és ő (ellentétben a gitárossal) soha nem használta kereskedelmi céllal, így szerinte a per szerinte értelmetlen.

Durant szerint soha, senki nem keverné össze Durantével, és azt akarja, hogy az egész eljárást szüntessék be, a jogi procedúra költségeit pedig tereljék a művészre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik