Balotelli allergiás volt a kijevi fűre

Vágólapra másolva!
2011.03.11. 18:15
null
Tényleg látszik valami Balotelli fején. De mi? (Fotó: Action Images)
Klubja állítása szerint Mario Balotellin allergiás tünetek jöttek ki a kijevi stadionban, ezért kellett lecserélni a csütörtöki Európa-liga-meccsen.

Nem nyújtott emlékezetes produkciót Mario Balotelli a Manchester City csatára a Dinamo Kijev ellen 2–0-ra elveszített mérkőzésen. Az 57. percben le is cserélte őt az angol csapat edzője, Roberto Mancini. Pénteken azonban kiderült, hogy a csere oka nem Balotelli produkciója volt.

„Allergiás reakciót váltott ki nála a stadion gyepszőnyege – árulta el Mancini. – Sajnos ez a probléma máskor is elő szokott fordulni, Mario allergiás bizonyos fűfélékre."

A menedzser azt is elárulta, hogy a szünetben jobban lett az olasz válogatott csatár, aki mindenképpen folytatni akarta a mérkőzést, azonban pillanatokkal a kezdés előtt újra felerősödtek a tünetei, ezért kellett tíz perccel később lecserélni.

A történet elsőre hihetetlenül hangzik, de a sztorit a Manchester City más illetékesei is megerősítették angol lapoknak, és azt is elmondták, hogy ilyenkor adrenalin injekciókkal próbálják enyhíteni a tüneteket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik