Újabb szexbotrány Angliában: édesnégyes után keserű ébredés?

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 12:15
Ki lehet az az angol élvonalban játszó válogatott játékos, aki ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, rendszeresen több lánnyal szórakozik különféle szállodai szobákban? Ennek megismerése még várat magára, de az angol közvéleményt élénken foglalkoztatja a dolog, noha korántsem bizonyos, hogy angol válogatottról van szó... A bulikon biztosan sokan cseréltek volna vele, most mégsem lennének szívesen a bőrében.

Bajban van az az egyelőre meg nem nevezett, huszas éveiben járó válogatott játékos, aki a Premier League tíz legjobb csapatának egyikében játszik. Már akkor bajban volt, amikor a közelmúltban három svéd szöszivel szűrte össze a levet egy Los Angeles-i szállodában. Ugyanez a játékos most a The Sun című angol napilap szerint édesnégyesben hancúrozott egy másik – nem Angliában játszó – válogatott csapattársa és két helyes barna lány társaságában.

Okkal vagy ok nélkül, de minderről „valaki” 47 perces videót vett föl a mobiljával. Négyen voltak a szobában, tehát nincs túl nagy variációs lehetőség, ugyebár. Ez a film most valahogy napvilágra került.

Lehetséges, hogy a vidám szórakozásnak súlyos következményei lesznek. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik, szokás szerint „nyomoznak".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik