Sergio Ramos távozik a Real Madridtól (Fotó: AFP)

 

 

Az As cikkében az áll, hogy Sergio Ramos képviselője a legutóbbi hetekben felvette a kapcsolatot a Premier League-ben aranyérmes Manchester Cityvel, amelynek középhátvédjei közül Eric García az FC Barcelonához igazolt, Aymeric Laporte pedig valószínűleg távozik a nyáron, így csak Rúben Dias, John Stones és Nathan Aké maradna erre a posztra.

Egy másik opció a Manchester United, amely klasszis hátvédet keres Harry Maguire mellé. Állítólag a „vörös örödögök” 2015-ben közel jártak Ramos átigazolásához, de a világ- és kétszeres Európa-bajnok futballista végül Madridot választotta.

Nagy valószínűséggel a francia Paris Saint-Germain is megfontolja Ramos szerződtetését. A PSG Thiago Silva távozása óta rutinos hátvédet keres, aki segíthet megnyerni a klub történetének első Bajnokok Ligája-serlegét.

A spanyol lapok a Sevillával is szóba hozták Ramost. A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó gyermekkorától az andalúziai egyesületben nevelkedett, a Sevillában mutatkozott be a felnőttek között. Ramos évi 12 millió eurós fizetési igénye azonban nem fér bele a La Liga legutóbbi kiírásában a negyedik helyen végző klub költségvetésébe.