Atlético Madrid: Sergio Agüero nem utazik el a csapattal Valenciába

Vágólapra másolva!
2010.09.21. 15:49
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a spanyol élvonalbeli bajnokság hétközi, negyedik fordulójában Valenciában vendégszerepel, és a fővárosi együttes vezetőedzője, Quique Sánchez Flores nem jelölte az utazó keretbe argentin támadóját, Sergio Agüerót.

A szakember a klub orvosainak javaslatára döntött úgy, hogy nem számít a nem teljesen egészséges argentin légiósra. A madridiak jobbnak látták, ha Agüero orvosi felügyelettel otthon marad és folytatja az edzéseket, így mielőbb újra százszázalékos állapotba kerülhet. Az utazással és mérkőzéssel egybekötött kétnapos kihagyás aligha szolgálná állapotának javulását.

Agüero nem teljesen egészségesen vállalta a játékot vasárnap a Barcelona ellen hazai pályán 2–1-re elveszített bajnokin, az 52. percben le is kellett cserélni őt, csapata teljesítményéhez vajmi keveset tudott hozzátenni.

Az Atlético 18 fős kerettel utazik el Valenciába, és az idén először tagja a mérkőzésre nevezett keretnek Juanito Gutiérrez, míg a Barcelona ellen taktikai okokból kimaradó Filipe Luís és Ignácio Camacho ismét tagja lehet a csapatnak. A Barca ellen kiállított Tomás Ujfalusi eltiltásra számíthat, ügyében kedden dönt a fegyelmi bizottság.

Az Atlético Madrid Valenciába utazó kerete: David de Gea, Joel Robles (kapusok) ; Juan Valera, Luís Amaranto Perea, Diego Godín, Álvaro Domínguez, Antonio López (védők); José Antonio Reyes, Paulo Assuncao, Marío Suárez, Raúl García, Simao Sabrosa, Fran Mérida (középpályások); Diego Forlán, Diego Costa (csatárok).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik