„Nem akarok kifogásokat keresni” – Ancelotti a mallorcai döntetlen után

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.19. 10:12
Carlo Ancelotti nem volt elégedett játékosai produkciójával (Fotó: Imago Images)
Mint ismert, a Real Madrid 1–1-es döntetlent játszott a Mallorca vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 1. fordulójában. A meccs után hazai oldalról a gólszerző Vedat Muriqi, míg a királyiak részéről Carlo Ancelotti vezetőedző értékelt.

„Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést és megvoltak a lehetőségeink a második gólra. A második félidőben elvesztettük az egyensúlyunkat, s emiatt akár a mérkőzést is elveszíthettük volna. Támadó szellemű csapat vagyunk, így kulcsfontosságú, hogy a védelmünk egyensúlyban maradjon. (…) Nem vagyunk elégedettek, sokkal jobban is játszhattunk volna. Nem akarok kifogásokat keresni, sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből. (…) A Mallorca jó meccset hozott össze és jobb volt nálunk, szerintem igazságos a döntetlen” fogalmazott a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a Real Madrid mestere. 


„Pocsékul érzem magam. Nagyon elfáradtam, de megérte mondta a hazaiak gólját fejelő, egyben a meccs legjobbjának megválasztott Vedat Muriqi. – Hogy őszinte legyek, csodálatos érzés gólt szerezni a Real Madrid ellen, gyerekként ezt a tévében néztem. (…) Militaónak elmondtam, hogy ő és a csapattársai nagyon gyorsak, s egyikük sem merev. A szurkolók minden meccsen mögöttünk állnak. Megőrülnek a klub címeréért, mi pedig igyekszünk még több örömet szerezni nekik.”

SPANYOL LA LIGA
1. FORDULÓ
Mallorca–Real Madrid 1–1 (Muriqi 53., ill. Rodrygo 13.)
Kiállítva: Mendy (90+7. – Real Madrid)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik