Cristiano Ronaldóék avathatják fel a Real Madrid megújult stadionját – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.09. 14:28
Cristiano Ronaldo visszatérhet Madridba (Fotó: Getty Images)
Az ismert szaúdi újságíróra, Szaúd Al-Szaramira hivatkozva arról írt a spanyol Marca, hogy a jelenlegi idény vége és 2025 eleje között a megújult Santiago Bernabéu Stadionban csaphat össze egymással a spanyol Real Madrid és a Cristiano Ronaldót foglalkoztató Al-Naszr.

Cristiano Ronaldo 2018-ban nem a legideálisabb körülmények között távozott a Real Madridtól és lett a Juventus játékosa, de úgy fest, az azóta eltelt években rendeződött a viszonya Florentino Pérezékkel.

Szaúd Al-Szarami ismert szaúdi újságíró értesüléseire hivatkozva a Marca arról írt, hogy a Real Madrid történetének egyik, ha nem a legjobb játékosa megkaphatja az őt megillető elismerést, ugyanis a hírek szerint a „királyiak” az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgót foglalkoztató Al-Naszrt hívnák meg a megújult Santiago Bernabéu Stadion avatóünnepségére.

A lap úgy tudja, hogy a több éve felújítás alatt álló létesítményben a jelenlegi idény vége és 2025 eleje között rendezhetik a mérkőzést. A Marca a cikkben arról is írt, hogy Florentino Pérez klubelnök újra összehozná példaképével, Cristiano Ronaldóval a még a Paris Saint-Germaint erősítő Kylian Mbappét, ugyanis a francia támadó Fabrizio Romano szerint állítólag már mindenben megállapodott a madridiakkal, azok után, hogy szigorú titoktartás mellett tárgyalási engedélyt kapott a PSG vezetőségétől. A lap megjegyzi, a következő napokban Mbappé megerősítheti, hogy elhagyja a párizsiakat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik