Spanyol Kupa: a Villarreal ötöt, az Alavés tízet vágott

Vágólapra másolva!
2023.11.02. 22:57
null
(Fotó: Twitter/Villarreal)
A Granada 3–0-ra nyert az ötödosztályú Arosa SC vendégeként, míg a Villarreal 5–0-ra ütötte ki a hatodosztályú Chiclanát a labdarúgó spanyol Király-kupában. A Valencia 2–0-ra győzött a negyedik ligás UD Logronés otthonában, az Alavés pedig meg sem állt tízig a hetedosztályú Deportivo Murcia ellen.


Ahogyan arra számítani lehetett, a Villarreal átgázolt hatodosztályú ellenfelén – a „sárga tengeralattjáró” már a szünetben hárommal vezetett, Manu Trigueros kétszer, Jorge Pascual egyszer volt eredményes. A támadó középpályás a második félidőben tizenegyesből megszerezte a harmadik gólját is, az 5–0-s végeredményt pedig a csereként pályára lépő Álex Baena állította be.

Simán nyert a Granada is az ötödik ligás Arosa ellen – a vendégek José Callejón góljával kerültek előnybe, s ugyan sokáig nem változott az állás, a 88. és a 90. percben is betalált az esélyesebb csapat, így 3–0-ra győzött végül.

A Valencia a többi első osztályú együtteshez képest visszafogta magát, a „denevérek” mindkét félidőben egy-egy gólt lőttek a Logronés otthonában.

Ez viszont nem mondható el az Alavésről, amely a szünetben hárommal vezetett a Deportivo Murcia ellen, majd a fordulás után még hét alkalommal zörgette meg a hálót, így 10–0-ra győzedelmeskedett. Az összecsapáson Jon Karrikaburu mesterhármasig jutott, míg Ianis Hagi – Gheorghe Hagi fia – duplázott.

 

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
A LEGJOBB 64 KÖZÉ JUTÁSÉRT (AZ ÉLVONALBELI CSAPATOK MÉRKŐZÉSEI)

Arosa SC (V.)–Granada 0–3
Chiclana (VI.)–Villarreal 0–5
UD Logronés (IV.)–Valencia 0–2
Deportivo Murcia (VII.)–Alavés 0–10

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik