Barca: szétszedik Lewandowskit, reagálnia is kellett a balhéra

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2023.11.14. 19:13
Egészen furcsa apróság miatt vették célkeresztjükbe a szurkolók Robert Lewandowskit, a Barcelona klasszisát. A fanatikusok szerint ugyanis a lengyel elmulasztott egy sokat jelentő pacsit...

Az egész ügy a vasárnapi Barcelona–Deportivo Alavés spanyol bajnokin kezdődött, méghozzá egy kihagyott helyzettel. méghozzá egy kihagyott helyzettel.

A katalánok fiatal tehetsége, Lamine Yamal ugyanis a vendégek kapusának védése után próbált volna lepacsizni csapattársával, Robert Lewandowskival, aki azonban erre nem volt hajlandó, sőt, a szurkolók szerint szándékosan el is húzta a kezét, mikor látta érkezni a fiatal spanyolt.



A közösségi oldalakon persze azonnal elindultak a pletykák a szurkolók közt, miszerint a lengyel nem jön ki csapattársával, és ez is csak egy jele annak, hogy akad bőven feszültség a katalánok öltözőjében, illetve Lewandowski megsértődött csapattársára, mert nem a passzt választotta abban a helyzetben.

A hírek olyannyira elszabadultak, hogy még a lengyel válogatott sajtótájékoztatóján is ez volt a téma, és reagálnia kellett rá a lengyel támadónak.

„Szó sincs arról, hogy ignoráltam volna Yamalt. Azt sem értem, miért kell erről egyáltalán beszélnünk, véletlen volt csupán az egész. Olyan is van, hogy ordibálok a csapattársaimmal a meccs közben, ez mind normális és a futball része!” – idézi Blazej Lukaszewski lengyel újságíró Lewandowskit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik