Real Madrid: minden idők legdrágább kapusa érkezik Courtois helyére – sajtóhír

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.12. 19:18
null
Minden idők legdrágább kapusa érkezhet a Madridba (Fotó: AFP)
A transzferguru Fabrizio Romano legújabb Twitter-bejegyzésében arról számol be, hogy minden idők legdrágább kapusa, Kepa Arrizabalaga érkezik kölcsönbe a Real Madridhoz a Chelsea-ből.

 

Mint arról beszámoltunk, a Real első számú kapus nélkül maradt, Thibaut Courtois bal térdében ugyanis elszakadt az elülső keresztszalag, így több hónapos pihenőre kényszerül. A helyettesítésével kapcsolatban már David de Gea neve is előkerült, most azonban a legújabb sajtóhír szerint a Chelsea kapusa érkezik betölteni a pozíciót Madridban. Egyelőre csak annyi ismert, hogy szóbeli egyességet kötött egymással a két klub a spanyol játékos kölcsönadásáról.

A 28 esztendős kapus egyből igent mondott a spanyol csapat felkérésére, annak ellenére, hogy az elmúlt 3-4 napban a Bayern Münchennel folytatott tárgyalásokat.

Kepa profi pályafutása kezdetétől az Athletic Bilbao játékosa volt, de több évet is kölcsönben töltött el spanyol kluboknál. Majd 2018-ban szerződtette a Chelsea, és nem is akármilyen ajánlatot tett érte, hisz a maga 80 millió eurójával a posztján történelmi összegért kelt el – melyet azóta egyetlen kapus sem szárnyalt túl. A spanyol az előző idényben összesen 39 mérkőzésen védett a „kékeknél”, ebből 12-t hozott le kapott gól nélkül.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik