Real Madrid: Courtois-nak elszakadt a keresztszalagja, műteni kell

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.10. 14:22
null
Bár a klub nem közölte, a Real Madrid hosszú időre elvesztheti Thibaut Courtois-t (Fotó: Getty Images)
Akár hosszú ideig nem számíthat belga kapusára, Thibaut Courtois-ra a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid, ugyanis a klub közlése szerint a labdarúgó bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

 

„Thibaut Courtois játékosunkon az elvégzett orvosi vizsgálatok a bal térdében elülső keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak. A játékost a következő napokban műtik meg” – olvasható a Real Madrid szűkszavú közleményében.

A Real Madrid nem tért ki rá, de a belga kapusra minden bizonnyal hosszú kihagyás vár, hiszen tavaly októberben az RB Leipzig magyar kapusa, Gulácsi Péter is elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a Celtic elleni mérkőzésen, s továbbra is a rehabilitációját végzi.

A 102-szeres válogatott hálóőr 2018-ban a Chelsea-től érkezett a királyi gárdához, amellyel három bajnoki címet, tavaly pedig Bajnokok Ligáját nyert és a Liverpool elleni párizsi döntőben a mérkőzés legjobbjának választották.

A Real Madrid szombaton az Athletic Bilbao ellen kezdi a szezont, a fővárosiak kapuját várhatóan az ukrán Andrij Lunyin védi majd.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik