Real Madrid: Bellingham mellett Mbappét is megszereznék – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.11. 11:48
null
A Real Madrid idén nyáron is megszerezné Kylian Mbappét (Fotó: Getty Images)
A The Telegraph értesülései szerint a spanyol Real Madrid nyáron a német Borussia Dortmund angol üdvöskéje, Jude Bellingham mellett ismét megpróbálja szerződtetni a francia Paris Saint-Germain világbajnok támadóját, Kylian Mbappét is.

 

A lap hangsúlyozza, hogy a PSG nyáron új csapatot építene Kylian Mbappé köré, de a párizsiaknál lévő bizonytalanságot kihasználva a Real Madrid lecsapna a 24 éves támadóra, s érte és Jude Bellinghamért is rekordösszeget fizetne.

Mbappé 2022 májusában a hírek szerint már megállapodott egyszer a Real Madriddal, de a transzfer végül meghiúsult és a világbajnok támadó végül 2025-ig hosszabbított a Paris Saint-Germainnel, ám az azóta megjelent hírek alapján az utolsó év csak opció a szerződésében.

Az angol lap viszont úgy tudja, hogy Florentino Pérezék továbbra sem tettek le a megszerzéséről, s idén nyáron rekordösszeget kínálnak érte. Ugyanakkor a párizsiak sem szeretnék elengedni egyik legjobbjukat, pláne azután, hogy Lionel Messi minden bizonnyal távozik a csapattól. A Telegraph ki is emelte, hogy a PSG Warren Zaire-Emery és El Chadaille Bitshiabu fejlesztésével tervezi, hogy új korszakot nyit, melynek egyik legfontosabb játékosa Mbappé lenne.

Ami Bellinghamet illeti, az átigazolási ügyekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a fiatal angol középpályás 10 nappal ezelőtt elfogadta a Real Madrid szerződésjavaslatának részleteit és izgatott a madridi projekt miatt, a spanyol klub vezetősége pedig májusban szeretne találkozni a Dortmund elöljáróival, hogy megegyezzen a végső átigazolási díjról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik