Roma: már a Barca is vinné a „farkasok” tehetségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 13:21
Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona szerződtetné Antonio Sanabriát, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma 20 éves támadóját.  

A paraguayi támadó 2014-ben igazolt a Romához, ám első szezonjában mindössze két mérkőzésen kapott lehetőséget, a „farkasok” vezetősége a 2015–2016-os kiírásra pedig kölcsönadta Sanabriát a spanyol La Ligában szereplő Sporting Gijónnak, amelynek színeiben a játékos összesen 30 találkozón lépett pályára, ezeken tizenegy gólt szerzett.

Sanabria nagyszerű teljesítményével számos klub figyelmét keltette fel: a csatárt vinné a Valencia, a Sevilla, valamint az Atlético Madrid, de állítólag Claudio Ranieri, az angol bajnok Leicester City menedzsere is figyeli, és ha távozik Jamie Vardy, a tréner Sanabriát szerződtetné a helyére.

A legfrissebb hírek szerint Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője is kinézte magának a csatárt, akiről a szakember úgy véli, tökéletesen passzolna a katalán csapatba. Spanyol hírportálok olyannyira komolynak vélik a gránátvörös-kékek vásárlási szándékát, hogy Sanabria állítólag az első helyen szerepel a Barca kívánságlistáján.

A katalán együttes egyébként nem lenne ismeretlen a támadó számára, Sanabria ugyanis 2009 és 2013 között a Barcelona akadémiájának, a La Masiának volt tagja.

A tehetséges játékos értékét – aki jelenleg az Egyesült Államokban zajló Copa Américán bizonyíthat – a transfermarkt.de piaci portál 7.5 millió euróra becsüli.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik