Barca: arcpirítóan sok pénz – kiszivárgott Messi szerződése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.26. 19:23
Most nem a Football Leaks, hanem egy katalán lap állt elő a hírrel, megszerezte egy újabb profi futballista szerződését. Gareth Bale után most azt is megtudhatjuk, Lionel Messi, az FC Barcelona klasszisa mennyit tesz zsebre…

A katalán ARA állítja, a birtokukba került Lionel Messi barcelonai szerződése.a birtokukba került Lionel Messi barcelonai szerződése.

Az argentin klasszis kivásárlási ára eddig sem volt titok, 250 millió eurót kell fizetnie annak a klubnak, amely soraiban akarja tudni a világ egyik legjobb futballistáját.

Most viszont új részleteket is megtudtunk, köztük Messi fizetését. Állítólag a Barca tízese évi 22.8 millió eurót tesz zsebre, amely átszámítva 600 millió forintos havi bérnek felel meg.

Ez az összeg ráadásul nem végleges, bármi történik, a hírek szerint az idény végén megemelkedik a fizetés, méghozzá évi 39.4 millió euróra, ez egymilliárd forintos havi keresetet jelent.

Ha ugyanis a Barcelona a nyáron értékesíteni szeretné legjobbját, 20 millió eurót (6.2 milliárd forintot) kell átutalniuk az argentin számlájára.

Ami biztos: bármi történik, Messi jól jár…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik