Real Madrid: Özil visszatér, az Arsenal belemegy?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 17:44
A Don Balon információi szerint ha a Real Madrid eladja James Rodríguezt, akkor visszavásárolná az Arsenal futballistáját, Mesut Özilt. Más források szerint az Arsenal a támadó középpályás szerződésének meghosszabbításán dolgozik.

Mesut Özil 2010 és 2013 között már játszott a Real Madridban, de nem vált meghatározó játékossá. Mióta azonban 2013-ban ötvenmillió euróért szerződtette az Arsenal, rengeteget fejlődött, és a 2015–2016-os szezon saját bevallása szerint is az eddigi legjobbja.

A királyi gárda képviselői úgy gondolják, a játékos sokkal érettebb lett azóta, hogy elhagyta a Real Madridot, és kész arra, hogy átvegye a „10-es” pozíciót James Rodrígueztől. Utóbbi sajtóinformációk szerint összeveszett Rafa Benítez vezetőedzővel, ezért a távozását fontolgatja.

Ha az Arsenal reális árat kér a játékosért, akkor a Real Madrid boldogan átigazolná – teszi hozzá a spanyol lap.

A Daily Star információi szerint az „ágyúsok” eközben a támadó középpályás szerződésének meghosszabbításán fáradoznak. Az angol napilap szerint Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hajlandó lenne megemelni Özil jelenlegi fizetését – ötvenezer fonttal – száznyolcvanezer fontra.

A német rászolgált a fizetésemelésre: ő adta a Premier League 2015–2016-os idényében eddig a legtöbb gólpasszt, szám szerint tizenhármat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik