Real: Ha akarja, CR elmondja, mi volt a gondja velem – Benítez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.13. 17:57
Rafael Benítez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője a Villarreal elleni összecsapás előtt tartott sajtótájékoztatóján elárulta, még mindig nem teljes az összhang közte és Cristiano Ronaldo, a gárda portugál klasszisa között.

Az elmúlt hetekben számos olyan pletyka látott napvilágot, amelyek szerint Cristiano Ronaldo nincs kibékülve Rafael Benítez módszereivel, ami miatt össze is különböztek egymással. Az 55 esztendős szakember elmondta, még mindig az alkalmazkodás fázisában vannak.

„CR-rel még mindig ismerkedünk és próbálunk alkalmazkodni egymáshoz, összecsiszolódni az edzéseken, hogy aztán a csapat sikeres legyen. Nem mennék bele részletesen, mi volt a gondja velem, mert ezekről csak ő beszélhet, de a meccseken mindig jó teljesítményt nyújtott, ráadásul mostanában újra gólokat szerez” – mondta Benítez.

„A gárda jó, megvan az önbizalom és minden működik. Remek szakemberek veszik körül a társaságot, az eredmények is jönnek, ami az elmúlt időszakot illeti. Kemény mérkőzés vár ránk a Villarreal ellen, de a három pont megszerzése a célunk és az, hogy örömet okozzunk a szurkolóknak.”

SPANYOL LA LIGA
15. FORDULÓ

20.30: Villarreal–Real Madrid (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik