Real: A klub a szenvedélyem, biztos, hogy visszatérek – Raúl

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 21:40
A közelmúltban fejezte be aktív pályafutását Raúl, a Real Madrid legendája a napokban rengeteg arra irányuló kérdést kap, hogy mikor tér vissza ahhoz a klubhoz, amellyel összeforrt a neve, és amelynél mostanság a sajtóban edzőváltásról pletykálnak.

„Hogy leszek-e valaha a Real Madrid vezetőedzője? Ez a leggyakoribb kérdés, amit ezekben a napokban kapok. Úgy érzem, hogy ez a mostani nem alkalmas időpont. Nincs megfelelő edzői képesítésem, de úgy érzem, hogy még nem maradtam le semmiről, bőven van időm. A Real Madrid az otthonom, a klubtól mindent megkaptam, amire egy játékos vágyik. Leginkább Real-játékosként ismernek, de a Schalkénál, Katarban és a Cosmosnál is értékes tapasztalatokat szereztem. Mindamellett valóban a Real Madrid a szenvedélyem, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben eljön majd az a pillanat, amikor visszatérek a klubhoz.”

A Marca értesülései szerint Florentino Pérez már tett ajánlatot a visszatérésre Raúlnak, aki azonban a klubelnöknek is elutasító választ adott.Rafa Benítez vezetőedző hivatalosan egyelőre bírja ugyan a klubvezetés támogatását, de a csapat egyáltalán nem meggyőző, inkább hullámzó teljesítményt nyújt, ami a madridiaknál bőven elég ok arra, hogy az edzőváltásról kezdjenek el pletykálni.

Az as.com közben arról számolt be, hogy már megvan Raúl új munkaköre: a spanyol bajnokság amerikai reklámarca lesz. Feladata a spanyol bajnokság, mint márka helyi népszerűsítése. A hivatalos bemutatóra december 28-án kerül sor Miamiban, a ligaelnök Javier Tabas társaságában. A New York-i iroda prominens menedzsere ezzel csatlakozik a dubai és johannesburgi stratégiai helyszínekhez, amelyeket hasonló céllal hívtak életre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik