Barca: a CAS-hoz fordulhatnak Arda Turan ügyében

Vágólapra másolva!
2015.10.15. 09:22
Az FC Barcelona labdarúgócsapata kész a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordulni Arda Turan regisztrációjának ügyében.

Mint ismert, a Barcelona a Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedő Rafinha sérülése következtében megnyíló jogi kiskapunak köszönhetően a spanyol szövetséghez (RFEF) fordult, hogy utólagosan regisztrálhassa Arda Turant (a Barcelona értelmezése és a FIFA-eltiltás megfogalmazása szerint a katalánokat sújtó eltiltás augusztus 31-én lejárt), ám a nemzetközi szövetség ehhez nem járult hozzá. A FIFA szerint a tilalom január 4-én jár le. jogi kiskapunak köszönhetően a spanyol szövetséghez (RFEF) fordult, hogy utólagosan regisztrálhassa Arda Turant (a Barcelona értelmezése és a FIFA-eltiltás megfogalmazása szerint a katalánokat sújtó eltiltás augusztus 31-én lejárt), ám a nemzetközi szövetség ehhez nem járult hozzá. A FIFA szerint a tilalom január 4-én jár le.

A katalánok most egy utolsó kérvényt juttatnak el a FIFA-hoz, amellyel ha nem járnak sikerrel, a CAS elé viszik az ügyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik