Real: Már nem biztos, hogy ő kezd az el Clásicón - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 09:06
null
CR gól nélkül is ficánkolt Ancelotti szerint – de mi lesz Casillasszal? (Fotó: Reuters)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldo, annak ellenére, hogy vasárnap a Levante ellen nem talált be, „ficánkolt” a pályán, a blancók pedig az első félidőben nagyszerűen teljesítettek.

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán simán, 2–0-ra legyőzte a Levantét vasárnap. A királyiak mindkét gólját Gareth Bale szerezte, aki kilenc tétmérkőzés után talált ismét a kapuba.

„Az első félidőben mutatott játékunkra nem lehet panasz, mi irányítottunk, aztán a második játékrészben egy kicsit hátradőltünk” – értékelt Ancelotti, aki Cristiano Ronaldóról is szót ejtett.

SZAVAZÁS

Ön melyik kapust állítaná a Real Madrid kezdőjébe a Barcelona elleni csúcsrangadón?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„CR-nek több lehetősége is volt, és bár most nem talált be, ficánkolt a pályán. Mindenki remekül teljesített, Gareth Bale pedig lelkesebb és motiváltabb volt, mint korábban. Egy félidőn keresztül képesek vagyunk a tökéletes játékra, így csupán annyi a dolgunk, hogy megduplázzuk ezt a hétvégére” – mondta az olasz szakember, aki az el Clásicóról is szót ejtett.

„A Barcelona elleni bajnokin úgy tűnik, mindenki bevethető lesz. Aggódom, nehogy kiengedjünk a Camp Nouban is a fordulás után, de ez már annak a napnak a gondja. Ne számítsanak meglepetésekre, szinte teljesen összeállt a fejemben a kezdőcsapat az el Clásicóra, bár egy kicsit elbizonytalanodtam, ki kezd a kapusposzton” – mondta a Levante ellen Keylor Navast a kezdőbe nevező Ancelotti, aki könnyen lehet, hogy csak viccelődött, az arca azonban most sem árult el semmit…

„Még nem tudom, milyen kezdőcsapattal állunk ki a Barca ellen, azt azonban elárulhatom, hogy ha vasárnap Keylor Navasszal kezdődik a névsor, akkor Casillas lesz a kapuban a Barca ellen, ha pedig a Levante ellen Casillas kezd, akkor ő játszik a katalánok ellen is…” – mondta még a találkozó előtt a kiismerhetetlen olasz mester.

A Real Madrid vasárnap 21 órakor, idegenben lép pályára a Barcelona ellen, amely jelenleg egy ponttal vezeti a La Liga tabelláját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik