Real: a spanyolok lecsapnának az „elfeledett” tehetségre

Vágólapra másolva!
2015.03.26. 10:06
Jack Harper még csak 19 esztendős, de már a skót labdarúgás egyik legnagyobb reménységeként tartják számon. A Real Madrid Juvenil A-együttesét erősítő csatár azonban meglepetésre nem kapott meghívót a skót U19-es válogatottba…

„Miután kiderült, hogy Jack nincs ott a keretben, azonnal kaptam egy hívást a spanyol szövetségtől. Arról érdeklődtek, a fiam hajlandó lenne-e a korosztályos válogatottjukban futballozni. Elmondtam nekik is, hogy egyelőre várunk. Rosszul érintett, hogy nem válogatták be, de Jack szeretne a skót nemzeti tizenegyben futballozni. Ha huszonegy éves koráig nem történik semmi, akkor leülünk beszélni a spanyolokkal” – mondta a blancók fiatal tehetségének édesapja, John Harper a Daily Recordnak.John Harper a Daily Recordnak.

A fiatal csatárra tizenhárom esztendős korában csapott le – a Sevillát megelőzve – a Real Madrid, azóta a skót tehetség sorra járta a királyiak korosztályos együtteseit, jelenleg pedig a Juvenil A-ban ontja a gólokat.

Harper az ifi Bajnokok Ligájában a 2014–2015-ös idényben a blancók mezében hat találkozón lépett pályára, ezalatt pedig három gólt szerzett, és ugyanennyi assziszot osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik