Real Madrid: Megértem, jogos a füttykoncert… - Casillas

Vágólapra másolva!
2015.02.17. 08:46
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapitánya elmondta, megérti a blancók drukkereit, és nem haragszik a pfujolás miatt.

Amint arról beszámoltunk, a spanyol bajnokság 23. fordulójában a Real Madrid 2–0-ra legyőzte a Deportivót a Santiago Bernabéu Stadion sokszor elégedetlen közönsége előtt. A meccs nem indult jól a királyiak számára, ugyanis amint Iker Casillashoz került a labda, a drukkerek elkezdték kifütyülni a rutinos spanyolt, aki a városi rivális Atlético Madrid ellen négy gólt kapott.Amint arról beszámoltunk, a spanyol bajnokság 23. fordulójában a Real Madrid 2–0-ra legyőzte a Deportivót a Santiago Bernabéu Stadion sokszor elégedetlen közönsége előtt. A meccs nem indult jól a királyiak számára, ugyanis amint Iker Casillashoz került a labda, a drukkerek elkezdték kifütyülni a rutinos spanyolt, aki a városi rivális Atlético Madrid ellen négy gólt kapott.

„Mindenki azt gondol, amit akar. Megértem a drukkereinket, mindenben igazuk van, teljesen jogos a füttykoncert. Nincs miről beszélni, továbbra is a munkámra koncentrálok, ennyit tehetek” – mondta Casillas a Cuatrónak.

A madridiak legközelebb szerdán, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében lépnek pályára a Schalke otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik