Barca: Megszívtuk, azt hittem, elnézőbbek lesznek - Xavi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 11:55
Xavi, a Barcelona labdarúgócsapatának rutinos spanyol középpályása elmondta, enyhébb ítéletre számított a nemzetközi Sportdöntőbíróságtól (CAS).

Amint arról beszámoltunk, a CAS elutasította a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona fellebbezését, így már biztos, hogy a katalán klubot 2016-ig kizárták az átigazolásokból.Amint arról beszámoltunk, a CAS elutasította a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona fellebbezését, így már biztos, hogy a katalán klubot 2016-ig kizárták az átigazolásokból.

A FIFA áprilisban büntette meg a gránátvörös-kékeket, mert a klub a 2009 és 2013 közötti időszakban több 18 év alatti játékos átigazolásakor is vétett az előírások ellen.

„Nem tudom szebben mondani, megszívtuk, sokkal enyhébb ítéletre számítottam. Egyszerűen nem fair, egyetlen klub sincs a világon, amely jobban odafigyelne az utánpótlásra, mint a Barcelona” – mondta a sport.es-nek Xavi.

„Természetesen nem örülünk az ítéletnek, de így sem esünk kétségbe, elképesztő csapatunk van. Neymar, Messi és Luiz Suárez vezetésével bármire képesek vagyunk, ráadásul a fiatalok, Munir és Sandro is sorra rugdossák a gólokat. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy trófea nélkül zárjuk a szezont” – tette hozzá a spanyol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik