Real: Messit, C. Ronaldót és Ibrát is együtt játszaná Zidane

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 17:01
Zinedine Zidane-t, a francia futball-legendát arra kérték, hogy állítson össze egy olyan álomcsapatot a jelenleg aktív labdarúgókból, akiket örömmel irányítana.

Az aranylabdás Zidane a 2013–2014-es szezonban Carlo Ancelotti másodedzőjeként dolgozott a BL-győztes Real Madridnál, ősztől a királyiak tartalékcsapatánál, a Castillánál vállalt másodedzői/vezetőedzői munkát – erről megoszlanak a nézőpontok.Zidane a 2013–2014-es szezonban Carlo Ancelotti másodedzőjeként dolgozott a BL-győztes Real Madridnál, ősztől a királyiak tartalékcsapatánál, a Castillánál vállalt másodedzői/vezetőedzői munkát – erről megoszlanak a nézőpontok.

A vezetőedzői karriert komolyan fontolgató futballzsenit a Canal+ francia tv-csatorna egy vasárnapi magazinműsora, a L'Équipe du dimanche kérte fel, hogy állítsa össze álomcsapatát. Zizou nem spórolt az eurómilliókkal és a támadóerővel sem.

Zidane csapata (Forrás: twitter.com/EDDofficiel)
Zidane csapata (Forrás: twitter.com/EDDofficiel)

Kiválasztáskor a francia szíve azért erősen hazahúzott, tizenegyből hét játékos (Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, Cristiano Ronaldo, Benzema) jelenleg is a Real Madridot erősíti. Ketten (Lionel Messi, Dani Alves) a Barcelonából kerültek be, az exbarcás Yaya Touré (Manchester City) egymaga képviseli a Premier League-et, Zlatan Ibrahimovic pedig – tőle szokatlan pozícióban – a francia élvonalat.

Cserék: Maneul Neuer (kapus), Philipp Lahm, Franck Ribéry (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Sergio Agüero (Man. City), Raphaël Varane (Real Madrid), Paul Pogba (Juventus).

A kíváncsiság kedvéért azért megnéznénk egy olyan Zidane-álomcsapatot is, amelyet a legendás futballista nem a Real Madrid alkalmazottjaként állít össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik