Real Madrid: Úgy kezeltek, mint egy pestisest - Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 14:50
null
Casillas a szurkolókról, a kifütyülésről, Mourinhóról és a távozásról (Fotó: Reuters)
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol ikonja nehéz napokat és hónapokat él át Madridban. A blancók spanyolja most megszólalt, és a neheztelő szurkolókról, José Mourinhóról és a távozásról is beszélt.

„Rossz szériám volt, a sérülés pedig egyszerűen megváltoztatta az életemet, nem könnyű pozitívnak maradni egy ilyen sorozat után. Ennek a csodás országnak vannak rossz tulajdonságai is, az egyik legrosszabb pedig az irigység. Néhány hónappal ezelőtt még mindenért engem okoltak, meg akartak szabadulni tőlem, úgy éreztem magam, mint egy pestises. Amikor ma kilépek az utcára, csak a szeretetet érzem a szurkolók felől, de amikor hallom, hogy kifütyülnek a stadionban, az nagyon fáj. Kilencéves korom óta itt vagyok, bármit megtennék ezért a klubért, de persze a drukkereknek szívük joga ezt tenni" – mondta a Canal Plusnek Casillas.

Nem csak a szurkolókkal gyűlt meg a baja a spanyol kapusnak, a Real egyese José Mourinhóról is beszélt.

„Nehéz időszak volt a számomra, de a csapat nagyszerű volt José Mourinhóval. Sokáig egyenrangú ellenfelei voltunk a Barcelonának, és szépen játszottunk, sajnos az utolsó szezonban már nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük. Tisztelem annyira az edzőimet, hogy ne meséljek a részletekről akkor sem, ha baj van. Megtehettem volna, hogy kinyitom a számat, de nem tettem, ezért rengeteg kritikát kaptam, de én ilyen vagyok, inkább befogom, nem azért fizetnek, hogy beszéljek" – mondta Casillas, aki csapattársával való konfliktusáról is szót ejtett.

Casillast sokat kritizálták, de sosem akarta Mourinhót szidni (Fotó: Reuters)
Casillast sokat kritizálták, de sosem akarta Mourinhót szidni (Fotó: Reuters)

„Volt egy kis félreértés Arbeloa és köztem, eltért a véleményünk arról, mi is válik a csapat hasznára, de ma már szerencsére újra jó a kapcsolatunk a pályán. Sajnos a magánéletben már nem vagyunk olyan jó viszonyban, mint néhány éve” – tette hozzá a spanyol kapus, aki zárásként a távozásról is vallott.

Elismerem, elgondolkodtam azon, hogy elhagyom Spanyolországot, mivel úgy gondoltam, ezzel teszem a legjobbat a Realnak. Egy nap aztán úgy döntöttem, inkább felveszem a kesztyűt és harcolok. Láthattak az előző két évben küzdeni és szenvedni is. Senki sem akart engem, én azonban eldöntöttem, itt fejezem be a karrieremet. Madrid az otthonom, itt nőttem fel. El sem tudják képzelni, milyen lenne az életem a Real Madrid nélkül” – zárta az interjút Casillas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik