Real: Pepét 25 millió fontért vinné a Man. City - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.06.08. 14:49
Angol lapértesülések szerint Manuel Pellegrini, az angol bajnok Manchester City menedzsere jelentős összeget áldozna védelmének megerősítésére, első számú kiszemeltje pedig jelenleg nem más, mint a portugál Pepe, akiért 25 millió fontot fizetne a Real Madridnak.

Pepe madridi szerződése még két évig érvényes, a transfermarkt.de 14 millió fontra taksálja az értékét.

Pellegrini úgy gondolja, hogy Pepe (31) számára egyre kevesebb lehetőség jut majd a Real Madrid védelmében Sergio Ramos (28) és Raphaël Varane (21) mellett. Pellegrini nem vásárolna zsákbamacskát Pepével, hiszen a Real Maridnál a 2009–2010-es idényben már együtt dolgozhatott a védővel.

A Man. City szakvezetőjének első számú kiszemeltje korábban Eliaquim Mangala (23 éves) volt, de a Porto 35 millió fontos elképzelése elrettentette a pénzzel soha nem óvatoskodó angolokat. Nem különben a Roma valóságtól messze elrugaszkodó, 50 millió fontos beárazása Mehdi Benatiáért (27).

A Man. City további kiszemeltjei a védelembe Mats Hummels (25) és John Stones (20), valamint az olasz szélső, Alessio Cerci (26), aki tizenhárom góllal eredményes bajnoki szezont zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik