El Clásico: Xavi mindhárom tizenegyest jogosnak érezte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.24. 09:35
A Real Madrid ellen 4–3-ra megnyert spanyol bajnoki rangadót követően Xavi, a Barcelona középpályása elmondta, hogy meccshelyzetben minden tizenegyes jogosnak tűnt. A világ- és Európa-bajnok spanyol középpályás hozzátette, Cristiano Ronaldo elhamarkodottan nyilatkozott a lefújás után.

Ahogy arról már beszámoltunk, a kétszeres aranylabdás portugál klasszis a mérkőzést követően kifakadt a játékvezető teljesítményére, szerinte tizenkét ember ellen kellett játszaniuk.Ahogy arról már beszámoltunk, a kétszeres aranylabdás portugál klasszis a mérkőzést követően kifakadt a játékvezető teljesítményére, szerinte tizenkét ember ellen kellett játszaniuk.

„Cristiano kijelentései elhamarkodottak. Jobban játszottunk, ezt bizonyítja az eredmény is. Ami a tizenegyeseket illeti: a pályán én mindegyiket jogosnak éreztem, még Alves szabálytalanságát is C. Ronaldóval szemben" – mondta Xavi, aki szerint nincs favorit a bajnoki címért folyó versenyfutásban, a Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona trióból még bármelyik révbe érhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik