Barcelona: egy szélsővédője maradt a katalánoknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.25. 11:48
A már korábban kidőlt Jordi Alba és Dani Alves mellett Adriano Correia sem léphet pályára a Barcelona labdarúgócsapatának keddi, Ajax elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén, így Gerardo Martino vezetőedző az első csapat keretéhez tartozó vérbeli szélsőhátvédek közül csak Martín Montoyára számíthat az amszterdami összecsapáson.

Adriano bokaszalag-húzódás miatt marad le az Ajax elleni találkozóról, de arra sincs garancia, hogy a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnokin pályára léphet.Adriano bokaszalag-húzódás miatt marad le az Ajax elleni találkozóról, de arra sincs garancia, hogy a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnokin pályára léphet.

Jó hír ugyanakkor a Barcelona-drukkerek számára, hogy Xavi megkapta az orvosok engedélyét a játékra, így a legutóbbi összecsapást kisebb lábsérülés miatt kihagyó középpályásra számíthat Gerardo Martino vezetőedző, Alexis Sánchez ugyanakkor eltiltás miatt kihagyja az összecsapást.

A B-csapatból a védelemben bevethető Sergi Gómez és Patric Gabarrón mellett a támadó Jean Marie Dongou és a Granada ellen debütáló Adama Traoré is helyet kapott a Hollandiába utazó 19 fős keretben.

Mint ismert, a Barcelona már kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe, a csoportelsősége azonban még nem biztos.

A BARCELONA 19 FŐS KERETE AZ AJAX ELLEN
Kapusok:
Pinto, Oier
Védők: Montoya, Piqué, Puyol, Mascherano, Bartra, Sergi Gómez, Patric
Középpályások: Fabregas, Xavi, Iniesta, Busquets, Song, Sergi Roberto
Támadók: Pedro, Neymar, Traoré, Dongou

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik